Appartementen d'Augustijn Warmoesstraat

Amsterdam, Nederland
Nieuw wonen in oud klooster
15 Luxe appartementen inclusief privé buitenruimte
Huren in hartje Amsterdam

Omschrijving

Appartementencomplex d’Augustijn is stads wonen op een toplocatie, mídden in bruisend Amsterdam. De Dam ligt om de hoek, de Kalverstraat en het Centraal station op loopafstand. In de directe omgeving is veel te ondernemen; winkels, restaurants, lunchrooms, cafés, bars en clubs maken het gebied uitermate levendig. De appartementen zijn gelegen boven supermarkt Dirk van den Broek.

Details

Dit complex is opgebouwd uit 3 verschillende moderne herenhuizen, bestaande uit 15 huurappartementen met 1, 2 of 3 kamers. De appartementen variëren in grootte van 41 m² tot 115 m². De woningen zijn voorzien van alles wat van een luxe nieuwbouwappartement verwacht mag worden: een zeer hoog afwerkingsniveau, keuken met inbouwapparatuur inclusief Quooker en luxe uitgevoerde badkamer. Ook wordt het appartement opgeleverd met een gelegde vloer. De appartementen beschikken over privé buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of kleine buitenruimte. Er is zelfs een gemeenschappelijke binnentuin.

Bereikbaarheid

Appartementencomplex d’Augustijn is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bus, tram, metro en trein met een directe verbinding. De Rijksweg A10 is via verschillende uitvalswegen (S100/S116) snel bereikt.

Warmoesstraat, Leidekkersteeg, Sint Janstraat, 1012, Centrum, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

 

Voor vragen kunt u terecht bij de makelaar, Jacobus Recourt op 070-3646801 / info@recourt.nl. Of stuur een bericht via het contactformulier.