Pop up Museum in winkelcentrum De Hoven in Delft geopend

In 2018 bestaat winkelcentrum De Hoven in Delft maar liefst 50 jaar, een gouden jubileum! Dit wordt het hele jaar samen met de ondernemers en bezoekers uitgebreid gevierd. Het feestprogramma 2018 staat in het teken van Future & Feest!

Van vooruit kijken in het voorjaar met het uitgebreide Future programma, is het nu tijd voor de mooie herinneringen uit het verleden. Winkelcentrum De Hoven heeft de afgelopen tijd volop gespeurd naar oud beeldmateriaal van het winkelcentrum en zij zijn daarbij geholpen door de klanten. De bewaarde visuele materialen brengt het 50-jarig bestaan van De Hoven in beeld in het zogenaamde Pop Up Museum.

Op woensdag 13 juni werd het Pop Up Museum officieel geopend door De heer Kempers, een van de eerste ondernemers in het winkelcentrum:

Van der Vorm Vastgoed was destijds de eigenaar en investeerder van het nieuwe winkelcentrum en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Algemeen directeur Sico van Ammers heeft samen met Ben Kempers, een ondernemer van het eerste uur, en samen met een aantal bijzondere klanten de openingshandeling verricht.

Vanaf vandaag kan iedereen vrijblijvend binnenlopen en een stap terug in de tijd nemen. De foto-expositie is dagelijks gratis toegankelijk voor het publiek tijdens winkelopeningstijden. Middels foto’s, belangrijke nieuwsfeiten en de ontwikkelingen rondom De Hoven, loopt u langs een tijdlijn van 1968 tot nu. Er zijn zelfs ‘sleutels’ uit een grote klantenactie uit 1968 te bezichtigen, welke bewaard zijn gebleven bij deze klanten. Klanten die vroeger De Hoven bezochten en dat na 50 jaar nog steeds doen.

Kijk op de website voor het uitgebreide volledige programma de-hovenpassage.nl

Het Pop Up Museum is de komende tijd gevestigd in het winkelcentrum tegenover de winkel Hunkemöller.

Het tweede deel van het feestprogramma start vanaf juni en staat in het teken van de geschiedenis van De Hoven en Feest. De maand september is dé feestmaand. We houden u op de hoogte.

Kijk voor meer informatie op de website of Facebook.

Meer nieuwsberichten