Februari 2016

Verhuur 560 m² aan Kruidvat in winkelcentrum De Hoven te Delft

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft overeenstemming bereikt met A.S. Watson voor de aanhuur van een Kruidvat van ± 560 m² in winkelcentrum De Hoven in Delft. De totale oppervlakte van het winkelcentrum bedraagt circa 18.500 m² bvo en is recent uitgebreid met o.a. een toevoeging van een winkel van Charles Vögele.

Met de komst van Kruidvat is het winkelcentrum weer een sterke trekker rijker. Eerder verhuurde Van der Vorm Vastgoed Groep al ± 1.150 m² aan Charles Vögele, alsmede ± 70 m² aan SUITHOME, een regionale ondernemer in maatpakken, en realiseerde zij een verplaatsing van Telgefixt, een lokale ondernemer in telefoonaccessoires-en reparaties, binnen het winkelcentrum naar een grotere winkel. Er zijn nog enkele units beschikbaar binnen het winkelcentrum voor verhuur. De verhuur past binnen de strategie om in het winkelcentrum een goede mix te bieden van landelijke winkelketens in combinatie met leuke, creatieve initiatieven van lokale-en regionale ondernemers. Winkelcentrum De Hoven is afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws geweest in verband met de dinosaurus expositie, in combinatie met gratis parkeren voor de consument.

Van der Vorm Vastgoed Groep is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed Groep ten behoeve van haar eigen portefeuille.

#Nieuws #Winkelcentra