December 2017

Van der Vorm Vastgoed koopt Martini Hotel complex in Groningen

Van der Vorm Vastgoed heeft het Martini hotel complex, gelegen in het zuidelijk centrumgebied van Groningen, gekocht van Dahold Holding.

Van der Vorm Vastgoed koopt Martini Hotel Groningen

Het complex aan Gedempte Zuiderdiep 8-10 omvat onder andere het Martini hotel met 116 kamers, het Hostel Bud gett met 34 kamers en het befaamde WEEVA restaurant.

Het gebouw bestaat uit vijf lagen en is circa 6.486 m² groot. Het complex zal in de toekomst verder worden gemoderniseerd en uitgebreid.

De aankoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed om haar portefeuille te versterken door rotatie, (her)ontwikkeling, internationalisering en diversificatie.

Van der Vorm Vastgoed is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt de vastgoedonderneming ten behoeve van de eigen portefeuille. Het bedrijf belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

Van der Vorm werd notarieel en juridisch bijgestaan door Houthoff, fiscaal door EY en commercieel door Van Kessel Vastgoed in samenwerking met City Real Estate.

Dahold werd bijgestaan door BNP Paribas Real Estate, Trip Notarissen en Afier.

#Aankoop #Hotel #Nieuws