December 2020

Van der Vorm Vastgoed Groep verkoopt woningcomplex ‘Twee Villa’s’ aan de Oude Haagweg in Den Haag aan een particuliere belegger

Rotterdam, 18 december2020 –

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft het woningcomplex ‘Twee Villa’s’ aan de Oude Haagweg 42-46 in Den Haag verkocht aan een particuliere belegger.

Het in 2017 opgeleverde complex ‘Twee Villa’s’ bestaat uit 2 woongebouwen ‘Haag’ en ‘Goes’ met in totaal 46 appartementen en 35 parkeerplaatsen. De ‘Twee Villa’s’ zijn gesitueerd aan de Oude Haagweg 42-46 in het groene Haagse stadsdeel Loosduinen. Er zijn 16 verschillende type woningen, variërend van 60 m² GO tot 109 m² GO. Alle woningen beschikken over een ruim terras of balkon en een externe berging.

De verkoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed Groep om haar portefeuille te versterken door rotatie, (her)ontwikkeling, internationalisering en diversificatie.

Van der Vorm Vastgoed Groep is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed ten behoeve van de eigen portefeuille. Van der Vorm Vastgoed Groep belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

De koper betreft een particuliere belegger met de ambitie tot het uitbreiden van een robuuste en kwalitatief hoogwaardige vastgoedportefeuille met oog op de lange termijn. Het duurzame karakter van de verwervingsluit naadloos aan bij deze ambitie. Koper zal de exploitatie van de ‘Twee Villa’s’ dan ook op dezelfde verantwoorde wijze voortzetten.

Van der Vorm Vastgoed Groep is bij deze transactie begeleid door CBRE en Houthoff. De koper werd begeleid door Frisia Makelaars, partner in Dynamis en Kooijman Autar Notarissen uit Rotterdam. Het beheer van het complex zal worden verzorgd door Maison Management uit Den Haag.