April 2015

Van der Vorm Vastgoed Groep verkoopt De Leeuwenburg Amsterdam aan Vastint

Amsterdam, 20 april 2015 – Vastint heeft kantoor De Leeuwenburg gekocht van Van der Vorm Vastgoed Groep. Het prestigieuze kantoorgebouw is gelegen aan Weesperzijde 190 in Amsterdam.

De Leeuwenburg is met bijna 64,000 m²(BVO) één van de grootste gebouwen van Amsterdam en ligt geheel op eigen grond. Het gebouw is volledig verhuurd aan de Hogeschool van Amsterdam.

De Leeuwenburg is centraal gelegen op De Omval. Deze kantorenwijk behoort tot de best presterende kantoorlocaties van Amsterdam met prominente gebruikers zoals Philips, Redevco en Delta Lloyd. De locatie is zeer goed bereikbaar vanaf de A10 en A2 en trein- en metrostation Amsterdam Amstel biedt een snelle verbinding met het centrum van Amsterdam en luchthaven Schiphol.

De nabijheid van enkele populaire wijken, trendy restaurants en de ligging aan de Amstel maakt het gebied bovendien aantrekkelijk voor bewoners, hetgeen onderstreept wordt door de woningontwikkelingen in het Amstelkwartier en de recentelijk aangekondigde ontwikkeling van de Amsteltower.

Nauta Dutilh en CBRE adviseerden Van der Vorm Vastgoed Groep bij de verkoop. Vastint werd geadviseerd door Houthoff Buruma, Peak Development en Amstel Vista Development Services.

#Nieuws #Verkoop