Oktober 2022

Van der Vorm Poland verwerft 291 woningen in Krakau

Sinds vandaag zijn we de trotse eigenaar van het complex Trio in Krakau, de tweede stad van Polen. Deze aankoop is in woningenaantal onze grootste acquisitie ooit, en past bij de ambitie om onze positie in Polen uit te bouwen met hoogwaardig vastgoed. De Poolse portefeuille bestaat nu uit ca. 800 eenheden, opgebouwd sinds 2019.

Trio Krakau bevat 139 studentenwoningen, 152 appartementen en een garage met 155 plaatsen. Het heeft een mooie ligging op loopafstand van de oude binnenstad, het centraal station en ligt tegenover de economische faculteit. Het complex werd in december 2019 opgeleverd. Ontwerp en uitvoering passen bij de kwaliteit die Van der Vorm zoekt voor haar huurders en portefeuille.

Wij streven ernaar om in Trio Krakau het service-level en woonbeleving voor onze huurders op een hoog peil te brengen en te houden. We zien vooral kansen in het mooie en groene binnen gebied. Er liggen schetsen voor een kweektuin met mooie kassen om ontmoetingen tussen bewoners te faciliteren. Ook zullen zonnepanelen worden toegevoegd om de energievoorziening te transformeren.

Verkoper van Trio Krakau is Catella Real Estate AG. Bij de aankoop en het Due Diligence onderzoek werden we geadviseerd door CBRE Poland (commercieel), lawfirm KWKR Konieczny Wierzbicki (Legal & Tax) en Arcadis Poland (Technisch).

#Nieuws