November 2017

Sinterklaas geeft startsein transformatie winkelcentrum Westpolder

Het is bijna zover…op zaterdag 18 november aanstaande zullen Sinterklaas en zijn Pieten weer een aantal weken in ons land vertoeven. Sinterklaas komt na de grote intocht in Papendrecht ook een bezoek aan winkelcentrum Westpolder in Papendrecht brengen. En niet zonder reden, want Sinterklaas gaat de KinderBouwplaats van het winkelcentrum om 15.00 uur officieel openen!

Verbouwing Westpolder

In winkelcentrum Westpolder gaat men starten met de verbouwing. Als eerste wordt de voormalige Marskramer gesplitst in 4 winkels. Omdat Westpolder het leuk vindt om juist de kinderen mee te laten bouwen, heeft zij voor hen een echte mini bouwplaats gemaakt. In deze kinderbouwplaats zal vanaf deze maand t/m het einde van de verbouwing iedere maand een leuke doe-workshop worden georganiseerd.
Om te vieren dat Westpolder ook aan de slag gaat met de modernisering van het winkelcentrum, is Sinterklaas uitgenodigd om het lintje door te knippen. Dit keer een bouwlint natuurlijk. En omdat Sint met zijn tijd meegaat, zal hij ook nog een selfie maken op de gave 3D-painting in het winkelcentrum.

Alle kinderen mogen na de officiële opening naar hartenlust kleuren in de bouwplaats en zo maken zij tegelijkertijd kans op leuke prijzen, want Westpolder heeft er ook een wedstrijdje aan gekoppeld.