November 2015

Feestelijke opening woontoren De Hoven

In aanwezigheid van alle (toekomstige) bewoners vindt woensdag 4 november de feestelijke opening van de eerste woontoren “Boven de Hoven” in Delft plaats. Dan wordt tevens de feestelijke eerste paal geslagen voor woontoren 2.

Wethouder Raimond de Prez zal met de onthulling van het naambord van de eerste toren de officiële opening verrichten. Daarna geeft hij het startsein voor de realisatie van toren 2, door een oud hollandse heistelling in werking te zetten. Hij wordt daarin bijgestaan door René Voortmeijer (Commercieel directeur Van der Vorm Vastgoed Groep), Guido Voerman (Commercieel directeur Heembouw Wonen) en enkele (toekomstige) bewoners van toren 1 en 2. Van der Vorm Vastgoed Groep en Heembouw zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de woontorens en een uitbreiding van het winkelgebied De Hoven.

Woontoren 1 bestaat uit 83 appartementen: 13 koop- en 70 huurappartementen. Deze waren ruim voor oplevering verkocht en verhuurd en zijn inmiddels allemaal bewoond. Reden genoeg voor Van der Vorm Vastgoed Groep en Heembouw om hun succesvolle samenwerking voort te zetten en hier een tweede woontoren te realiseren, die uit 88 appartementen gaat bestaan. Hiervan is reeds 60% verhuurd of onder optie.