Januari 2023

De eerste huurders in Praga Północ zijn binnen!

We hebben onze eerste 40 huurders mogen verwelkomen in La Praga (Warschau). Vanaf januari wordt de tweede serie van 40 appartementen opgeleverd, het laatste cluster met 50 appartementen volgt in maart 2023.

Het woonaanbod in La Praga is heel divers. Er zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen vanaf 27m2. Alle appartementen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief balkon, keuken, badkamer én volledige inventaris.

In Polen introduceerden we ons nieuwe woonlabel ‘Van der Vorm Living’ al. In Nederland, Londen en Parijs zullen we dat begin volgend jaar doen. Daarover later meer!

De afgelopen twee jaar is in Warschau gebouwd aan dit prachtige complex met 130 appartementen, 27 parkeerplaatsen en 33 kelderboxen. La Praga bevindt zich op de rechteroever van de rivier Wisla in de wijk Praga Północ. Een wijk die volop in ontwikkeling is. Denk aan een unieke oude industriële sfeer met clubs, restaurants, musea, theaters en galerieën. Maar ook dichtbij Centrum Praskie Koneser, de campussen van SWPS- en WSM-universiteiten en Google for Startups.