Januari 2023

Dank voor de samenwerking en ontmoetingen in dit afgelopen jaar. We wensen iedereen een mooi, warm, gelukkig en vooral een gezond 2023.

?? ?????? ???? ????? ?? ??? ??????? ???? ???? ????
De wereld om ons heen laat ons niet koud. Als investeerder, verhuurder, werkgever en als partner-bedrijf probeerden we daarin oplettend, hulpvaardig en verantwoord te handelen. Dat zullen we zeker blijven doen in 2023. Er komt nog veel op ons af.

?????? ??? ?????? ???? ?????????
Als belegger en ontwikkelaar waren we weer zeer betrokken bij onze bijzondere gebouwen en projecten midden in mooie buurten. In Nederland maar ook in belangrijke Europese steden zochten en vonden we tijd en ruimte voor kwaliteit. We verbeterden ons eigen vastgoed, en onze service naar de huurders. Waarbij rendement slechts één van onze drijfveren is, zien we dat ons bezit slechts een middel is voor ons doel: waardevolle woon-, werk- en winkelomgevingen.

?? ??????? ?????? ??????????
Natuurlijk, het is lastig aankopen, bouwen en ontwikkelen binnen de huidige markt. Maar er zijn nog kansen in de woningmarkt, veel ook in eigen ontwikkeling. Waar kwaliteit en ruimte is, maken we parels en voegen die toe aan onze fondsen. Van Rotterdam tot Amsterdam, van Leiden tot Delft. En internationaal blijven we alert en schakelen we snel, zoals in Parijs, Krakau, Warschau en Londen.

????? ?????????? ?? ??????????
We investeren graag samen met financiële partners, in 2023 daarover meer. Ook introduceren we een eigen, nieuw en kwalitatief woningmerk. Daarbij werken we voor onze huurders aan een nieuw digitaal platform voor service, onderhoud en onderling contact, ook met de buren.

?????? ???? ?????? ?? ? ????? ?? ?? ??????. ?? ?????? ?????? ?? ?????????, ?? ?? ?????? ?????? ???? ?????????.

#Corporate #Nieuws