12 juni 2024

Cushman & Wakefield en Van der Vorm Vastgoed tekenen partnerovereenkomst voor beheer retailportefeuille

Cushman & Wakefield en Van der Vorm Vastgoed B.V. hebben een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend voor het property management van een deel van de retailportefeuille van Van der Vorm Vastgoed. Deze overeenkomst geeft Cushman & Wakefield de verantwoordelijkheid over drie winkelcentra met een totale oppervlakte van circa 16.500 m2 en 80 huurders.

Cushman & Wakefield beheert sinds 2011 een deel van het retailvastgoed voor Van der Vorm Vastgoed. Wat begon als een samenwerking op basis van individuele assets, is nu uitgegroeid tot een langjarig exclusief partnership voor het beheer van drie wijkwinkelcentra.

De ondertekening vond plaats tijdens de Provada, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Dennis Hoek, portefeuillemanager Retail & Hotels bij Van der Vorm Vastgoed, zegt hierover: “Cushman & Wakefield is een belangrijke samenwerkingspartner die uitvoering geeft aan onze retailvisie in onze winkelcentra. Wij zijn blij dat we onze jarenlange prettige samenwerking met Cushman & Wakefield binnen onze retailportefeuille hebben uitgebreid.”

Leon Timmerman, Retail Lead Asset Services bij Cushman & Wakefield, voegt toe: “Met deze nieuwe overeenkomst herdefiniëren we onze jarenlange samenwerking met Van der Vorm Vastgoed met als doel het partnership verder te verdiepen. Dankzij deze exclusieve samenwerking voor de retailportefeuille van Van der Vorm Vastgoed kunnen wij nog beter aansluiten bij hun visie en werkwijze.”

#Corporate #Nieuws #Retail