2 juli 2024

12,5 jaar bij Van der Vorm Vastgoed

Hoogtepunten moet je vieren. Vandaag vieren we 12,5-jarige jubileum van Rene M. Voortmeijer. Als lid van de statutaire directie van de Groep speelt René een belangrijke rol in de groei en het succes van onze organisatie.

René is commercieel en operationeel verantwoordelijk voor de Nederlandse portefeuille, die residentieel, retail, hotels en kantoren omvat. Zijn expertise en leiderschap hebben bijgedragen tot een waardevolle vastgoedportefeuille. Naast zijn verantwoordelijkheden voor de Nederlandse markt, speelt René als CEO Polen een belangrijke rol in onze Poolse activiteiten. Hij stuurt onze partnerbedrijven in Polen aan en is medeverantwoordelijk voor de acquisitie en aankoop van residentieel vastgoed. Zijn inspanningen hebben bijgedragen in een sterke positie op de Poolse markt en een uitgebreid netwerk van investeerders, makelaars en ontwikkelaars.

“Renés bijdrage aan Van der Vorm Vastgoed is van grote waarde,” zegt Margarethe van der Vorm. “René zijn vastgoedexpertise, juridische kennis en leiderschapskwaliteiten zijn van groot belang voor onze organisatie en portefeuille in Nederland en Polen.”

Dank René voor al je toewijding!

#Corporate #Nieuws