Wooncomplexen

Wooncomplex Delft Hoog (verdieping 1 - 9)

Delft, Nederland
Gloednieuwe
studio’s en appartementen
Sleutelklaar:
niet klussen, alleen verhuizen
Centraal gelegen
in Delft

Omschrijving

Op zoek naar de ideale plek in Delft om te wonen én werken? Betaalbaar huren? Delft Hoog biedt deze mogelijkheid!

Omschrijving Delft Hoog

In gebouw Delft Hoog, één van Delft’s iconen, heeft Van der Vorm Vastgoed Groep ruimtes gecreëerd waar wonen en werken samenkomen: De kantoorruimtes op de 1e t/m 9e etage zijn getransformeerd naar betaalbare, prachtige appartementen en studio’s van 23 m² tot 72 m². We willen hier de ruimte geven aan startende ondernemers, creatievelingen en iedereen die een High End woning zoekt in Delft.

Wat is een High End woning? Hiermee bedoelen we dat de woningen geheel sleutelklaar opgeleverd worden met een maximaal niveau van afwerking. Als eerste bewoner is dus alles fris, nieuw en afgewerkt naar persoonlijke voorkeur. Niet klussen, alleen verhuizen!

Wonen in Delft Hoog brengt bepaalde luxe met zich mee, je woont niet zomaar in een willekeurig, anoniem gebouw! We bieden veel extra service wat zorgt voor dat extra stukje comfort. Je kunt bijvoorbeeld e-bikes huren waarmee je supersnel hartje Delft bereikt. We hebben recentelijk de entree getransformeerd naar een aangename lobby.

Details

De woningen zijn super slim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Zowel de appartementen als studio’s zijn voorzien van laminaat, op de muren is glasvliesbehang aangebracht en ze zijn gesausd. Er is een modern keukenblok inclusief apparatuur (Siemens) een fijne, frisse badkamer en een vrij hangend toilet. Alle woningen hebben een balkon en een privéberging. Er is mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de garage en er is een afgesloten fietsenstalling aanwezig. Voor de studio's (A en B types) is er een wasruimte gerealiseerd op de 1e etage.

Voorwaarden voor verhuur

• Huisdieren zijn toegestaan met uitzondering van honden, in verband met geluidsoverlast.

• Inkomenseis: 3x bruto huurprijs

• Borgstelling is mogelijk

Ligging | Bereikbaarheid

Delft Hoog is centraal en ideaal gelegen in Delft: het historisch centrum ligt op fietsafstand en verbindende uitvalswegen (tussen rijkswegen A4 en A13) zijn binnen 5 minuten bereikt. Openbaar vervoer stopt voor de deur en met 2 minuten lopen staat u midden in het grote winkelcentrum De Hoven Passage.

Martinus Nijhofflaan 2, 2624 ME, Delft, Nederland

Meer over dit complex

Registreren voor woningen is kosteloos.

U kunt ook contact opnemen met MVGM via 088 – 432 40 00.

Wilt u meer weten over dit complex? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier