Wooncomplexen

Wooncomplex De Gaard

Utrecht, Nederland
Ruime
appartementen
Comfortabele voorzieningen
in de directe omgeving
Nabij
het centrum van Utrecht

Omschrijving

Wanneer u gaat wonen boven De Gaard, woont u in een compleet vernieuwd gebied!

Ligging

De woningen van dit complex bevinden zich boven het winkelcentrum De Gaard, in de vriendelijke wijk Tuindorp. In een rustige woon-werkomgeving bent u op deze locatie voorzien van de faciliteiten die uw leven comfortabel maken. U woont letterlijk boven uw dagelijkse boodschappen en dichtbij Griftpark (met kinderboerderij) en de Voorveldse Polder waar u uw groene hart op kunt halen. Voor fysieke activiteit kunt u terecht in Sportpark Vondel. Het centrum van Utrecht is makkelijk en snel bereikbaar.

Begin 2018 is er gestart met een grootschalige herontwikkeling van winkelcentrum De Gaard en inmiddels is het gehele complex opgeleverd. Er zijn vele winkels, horecagelegenheden, diverse voorzieningen en openbare ruimtes aan de Gaard toegevoegd. Met deze flinke make-over woont u in een modern, geheel vernieuwd gebied!

Details

De maisonnettes bestaan uit twee verdiepingen met 3 of 4 slaapkamers. Alle woningen hebben ruime lichtinval en een eigen balkon. Diverse woningen zijn reeds gerenoveerd en voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer en nieuw toilet. In de kelder is beschikking over bergruimte.

Parkeren en bereikbaarheid

U vindt gratis parkeergelegenheid rondom het gehele winkelcentrum. De bereikbaar is goed. De Gaard ligt tussen doorgaande wegen. Ook is er ruime beschikking tot openbaar vervoer; er stoppen verschillende busverbindingen rondom het winkelcentrum.

Obbinklaan / Valetonlaan, 3571 NJ / 3571 NA, Tuindorp, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u contact opnemen met onze partner Verra Real Estate via telefoonnummer 010-3332181, of u kunt een bericht sturen via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier