Wooncomplexen

Wooncomplex Zalmhaventoren

Rotterdam, Nederland
In verhuur
2- en 4
kamer appartementen
87 en 107
vierkante meter
Toren
Mid Rise II

Omschrijving

Luxe en comfort, te midden van groene parken, historie, cultuur en de binnenstad van Rotterdam op loopafstand, dat is wonen in de Zalmhaventoren

In de Mid Rise II toren van het populaire project Zalmhaven bieden wij een aantal 2- en 4 kamer appartementen aan. De 2-kamer appartementen zijn 87m2 en de 4-kamerappartementen 107m2. Beide types hebben een fantastisch uitzicht over de Nieuwe Maas en de stadskant van Rotterdam.

Appartementen
Luxe en comfort komt samen in onze appartementen. De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer met daarin alle gemakken. Alle woningen zijn voorzien van een PVC visgraat vloer.

Parkeren
De 4-kamerappartementen zijn voorzien van een vaste parkeerplek.

Ligging
De Zalmhaventoren is gelegen in het Scheepvaartkwartier, tussen Museumpark en Erasmusbrug in. Hartje Rotterdam ligt op loopafstand en uitvalswegen en openbaar vervoer liggen om de hoek. Kortom een perfecte locatie voor iedereen die rust, maar toch ook bedrijvigheid zoekt. Alles komt samen in het Scheepvaartkwartier.

Gedempte Zalmhaven 109, 3011 BT, Rotterdam, Nederland

Contact met Makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Verra Real Estate op telefoonnummer 010-3332181 of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier