Projecten

Tiny Houses Harvest

Den Haag, Nederland
In Ontwikkeling
11
woningen
Urban Farming
concept
Uitstekende
bereikbaarheid

Omschrijving

In de binnentuin van Harvest in het Haagse Loosduinen verrijst binnenkort Tiny Houses: 11 moderne, energie neutrale woningen met een woonoppervlakte van onder de 60m2 omringd door en opgaand in de groene omgeving van het nieuwbouwproject.

Tiny Houses biedt uniek wonen in een groene omgeving waar bewoners beschikken over een eigen moes- / binnentuin waarin men heerlijk kan ontspannen, met de gemakken van de Hofstad binnen handbereik.

Het Tiny House project bestaat uit 2 typen woningen die gebouwd gaan worden: type A (57m2) met 2 slaapkamers en Type B (53 m2) met 1 slaapkamer en thuiswerkplek. De woningen behalen een EPC van 0 door middel van zonnepanelen op het dak, wat wil zeggen dat je energieneutraal woont. Daarnaast worden de houses voorzien van houten geveldelen en een privé buitenruimte grenzend aan de gemeenschappelijke moestuin van Harvest. Naast het duurzame karakter straalt de woning ook luxe uit, door het architectonische ontwerp en samenspel tussen de materialen.

Nabij het complex bevinden zich allerlei voorzieningen voor het verkrijgen van (dagelijkse) benodigdheden, alsmede voor vrijetijdsbesteding. Ook is de aansluiting met het openbaar vervoer zeer goed, met een tramlijn voor de deur van het wooncomplex.

Het idee voor het project is ontstaan uit de Tiny House Movement, een architecturale en sociale beweging met oorsprong in de Verenigde Staten, die eenvoudiger wonen op een kleiner woonoppervlak propageert. De beweging vertaalt zich ook in de architectuur, doordat meer en meer de bouw van kleine en mini-huizen wordt gepland en uitgevoerd.

Inmiddels heeft de welstandcommissie de plannen voor het Tiny Houses project bekeken en positief geadviseerd, met grote waardering voor het concept, de eenheid tussen landschap en bebouwing en de zorgvuldigheid waarmee het project is opgesteld.

De eerste woningen zullen in het 4e kwartaal van 2020 worden opgeleverd.

Mocht je interesse hebben in een tiny house, dan kan Frisia Makelaars je meer vertellen over de toewijzing en inschrijving. Neem hiervoor contact op met: verhuur@frisiamakelaars.nl

Oude Haagweg, 2552 GE, Rosenburg, Den Haag, Nederland

Contact met Makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Frisia Makelaars op telefoonnummer 070 - 3420101 of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier