Projecten

Porters, 25 urban appartementen

Amsterdam, Nederland
In Ontwikkeling
25
urban appartementen
Woonoppervlaktes tussen
45 en 80m2
Verwachte oplevering
Q1-2023
Start verhuur
zomer 2022
Vrije sector
huurappartementen
Commerciële
ruimte

Omschrijving

Genieten van het stadse leven en onthaasten in de zonnige tuin van een bijzonder woonconcept

In januari 2022 gaan wij starten met de bouw van ons nieuwe woonobject in Amsterdam Noord. Gelegen in het rauwe en creatieve Amsterdam Buiksloterham. Een bijzonder woonconcept bestaande uit 25 urban-appartementen in het vrije huursegment. Bijzonder want dit concept bestaat uit shared living met een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond en een shared garden waarbij de bewoners de ruimte krijgen voor onderlinge gezelligheid, activiteiten en zonnige borrels.

Appartementen
Alle appartementen worden opgeleverd met hoogwaardige afwerkingsniveau en zijn na oplevering direct klaar om te bewonen. De wanden, plafonds en vloeren zijn reeds keurig afgewerkt, waar er op de vloer is gekozen voor een kwalitatieve en smaakvolle PVC-vloer. De Siematic keuken is voorzien van alle luxe en apparatuur. De badkamer en sanitair worden voorzien van strak tegelwerk en mooie materialen. Nagenoeg alle appartementen hebben een privé buitenruimte in de vorm van een terras/balkon of tuin. De appartementen zonder eigen buitenruimte kunnen uiteraard genieten van de gemeenschappelijke tuin.

Auto- en Fiets parkeren
In de naastgelegen parkeergarage worden 18 parkeerplaatsen te huur aangebonden. Huurders van dit object komen niet in aanmerking voor een parkeervergunning op straat. Voor het fietsparkeren is er voldoende parkeergelegenheid op de begane grond van het woongebouw.

Ligging
Het object is gelegen aan de Distelweg, de tuin is gelegen aan het autovrije binnengebied met intieme pleintjes en omgeven door water. De ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam is ideaal, met de auto rij je binnen 15 minuten via de IJtunnel het centrum in. Met de fiets ben je nog sneller, met de veerboot die op 500 meter van het woongebouw ligt ben je binnen 10 minuten op station Amsterdam Centraal. Ook in de directe omgeving van het complex is er voldoende te doen, een wijk in ontwikkeling waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. In een kleine straal rond het complex is er sport- en ontspanning, een supermarkt en horeca te vinden.

Partners
Onze partners in dit project zijn:
Urban Fabric Development - > ontwikkelaar
Architect Buro Ruim -> architect
Van Bekkum Groep -> bouwer
Paralell -> renders

Distelweg 409, 1031 HD, Amsterdam, Nederland

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit complex? Stuur ons een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier