Wooncomplexen

Appartementen Molenbeekstraat

Amsterdam, Nederland
In verhuur
3
appartementen
woonoppervlaktes
tussen 70 en 115m2
hoogwaardige
vrije sector huurappartementen

Omschrijving

Charmante appartementen met authentieke details gelegen in Amsterdam Zuid

Recent hebben wij drie appartementen aangekocht gelegen in de chique Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid. Het object is gebouwd in 1930 en is voorzien van authentieke details.

Appartementen
Alle appartementen zijn opgeleverd met hoogwaardige afwerkingsniveau en zijn instap klaar. De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Parkeren
Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Ligging
De appartementen zijn gelegen in Amsterdam Zuid. Op loopafstand bevindt zich een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse (en andere) boodschappen. In de buurt zitten vele goede voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en sportverenigingen. Je fiets in een paar minuten naar het Centrum van Amsterdam. Openbaar vervoer als bus, trein en tram is eveneens op korte afstand bereikbaar. Op slechts 2 minuten rijden liggen ook de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10)

Molenbeekstraat 29, 1078 XB, Amsterdam, Nederland

Contact met Makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Jacobus Recourt Makelaars via 070 364 68 01. Of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier