Wooncomplexen

Appartementen Jacob van Lennepkade

Amsterdam, Nederland
In verhuur
10 appartementen
op loopafstand van het vondelpark
woonoppervlaktes
tussen 75 en 170m2
hoogwaardige
vrije sector huurappartementen

Omschrijving

Centraal en uniek gelegen aan de kade met vrij uitzicht op het Jacob van Lennepkanaal.

Wonen nabij het Leidseplein, de Jordaan, het Museumkwartier en op loopafstand van het Vondelpark. Gezellige cafés, restaurants en diverse winkels liggen om de hoek. Dat kan in onze reeds aangekochte appartementen aan de Jacob van Lennepkade.

Appartementen
Alle appartementen zijn opgeleverd met hoogwaardige afwerkingsniveau en zijn direct klaar om te bewonen. De appartementen hebben verschillende oppervlaktes en zijn allen voorzien van een luxe keuken en badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Parkeren
Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Ligging
De appartementen zijn gelegen in het gezellige Oud-West. Vlakbij het Leidseplein, de Jordaan, het Museumkwartier en op loopafstand van het Vondelpark. In de directe omgeving van het complex bevinden zich sportscholen, supermarkten en diverse verschillende horeca. Er is een uitstekende bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Diverse trams en bussen stoppen om de hoek.

Jacob van Lennepkade 366, 1053 NL, Amsterdam, Nederland

Contact met Makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Jacobus Recourt Makelaars via 070 364 68 01. Of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier