Projecten

Wooncomplex Greendustry

Krakow, Polen
In ontwikkeling
128
appartementen
Alle voorzien van een terras
een balkon of loggia
Loopafstand
openbaar vervoer en voorzieningen

Omschrijving

Op zoek naar een leuke plek? Wij hebben er een gevonden!

Wij verwierven de helft van de residentiële ontwikkeling van Quelle Locum met 1128 appartementen, inclusief parkeerplaatsen en bergingen.
Het complex is gelegen aan de ul. Romanowicza 6a in het hart van het Zablocie-district van Krakau. Gelegen in het zuidelijke district van Zablocie, grenzend aan de Stare Podgórze en de rivier de Wisla.
In dit gebied bevindt zich ook ons woongebouw Krakusa en het (apart)hotel Wegierska.

Het middelpunt van de opkomende wijk Zablocie is de fabriek van Oskar Schindler, waarbij je in de buurt allerlei alternatieve winkels, galerieën, nieuwe trendy restaurants en moderne bistro's en cafés in voormalige pakhuizen vindt.

In de omgeving zijn diverse openbaar vervoer mogelijkheden, welke het mogelijk maken om rechtstreeks naar het stadscentrum van Krakau te reizen.

De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en duren tot eind december 2022. In Q4-2022 verwachten wij dat de appartementen klaar zijn voor verhuur.

  • 128
    Appartementen
  • Inclusief
    parkeergelegenheid en bergingen
ul Romanowicza 6a, Krakau, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier