Wooncomplexen

Appartementen Eerste Helmersstraat

Amsterdam, Nederland
In verhuur
3
gemeubileerde appartementen
woonoppervlaktes
tussen 79 en 114m2
hoogwaardige
vrije sector huurappartementen

Omschrijving

Wonen op steenworp afstand van het Vondelpark

De Helmersbuurt is een populaire buurt in Amsterdam-West, welke wijk is vernoemd naar Nederlandse dichters en schrijvers. Deze drie appartementen zijn recent gerenoveerd en liggen op een echte toplocatie binnen een levendige wijk.

Appartementen
Alle grotendeels gemeubileerde appartementen worden opgeleverd met hoogwaardige afwerkingsniveau en zijn direct beschikbaar. De keuken en badkamer zijn modern afgewerkt en hebben alle benodigde voorzieningen. De appartementen hebben eigen buitenruimte middels een tuin, terras of balkon.

Parkeren
Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Ligging
De appartementen zijn gelegen in Oud-West op 100 meter van de ingang van het Vondelpark. De dagelijkse boodschappen kunnen om de hoek gehaald worden. Het appartement is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het centrum van Amsterdam ligt op loopafstand. Binnen 5 minuten liggen ook de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Eerste Helmersstraat,1054 DM, Amsterdam, Nederland

Contact met Makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Jacobus Recourt Makelaars via 070 364 68 01. Of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier