Projecten

Woningbouw De Veense Poort

Veenendaal, Nederland
Wonen
vlakbij de stad én de natuur
Nieuwbouw
met veel groen
Luxe, comfortabele en energiezuinige
woningen

Omschrijving

Wonen in de nabije omgeving van prachtige natuur én een bruisende stad? Wonen in een spiksplinternieuw thuis? Dat kan met onze projectontwikkeling de Veense Poort in Veenendaal.

In samenwerking met Agt Vastgoed B.V. uit Wageningen ontwikkelen wij een prachtig project in Veenendaal: De Veense Poort. Een relatief groot project, in totaal worden er 250 gloednieuwe koopwoningen opgeleverd van verschillende type en grootte. Het project wordt gekenmerkt door duurzame nieuwbouw, het gebruik van natuurlijke materialen, afgewisseld met veel groen.

Ligging

De Veense Poort is ideaal gelegen; aangrenzend aan de natuur van de Utrechtse Heuvelrug, een kwartier rijden van de Hoge Veluwe en op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Veenendaal. Winkelen, cultuur, een hapje eten of uitgaan; deze bloeiende stad heeft het allemaal!

Details

Er worden verschillende typen woningen gerealiseerd die allen dezelfde eigenschappen delen: luxe, comfort en energiezuinig. Er is een brede variatie in woningtypen: appartementen, eengezinswoningen en verandawoningen gaan in verschillende fases in de verkoop. Bij de koop van een woning bepaalt u grotendeels hoe de indeling van uw vertrekken eruit komt te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een verandawoning de slaapkamers vergroten of verkleinen, de trap spiegelen en uw keuken wordt geplaatst in de hoek die u wilt. Uw woning, uw wensen.

Bereikbaarheid

De Veense Poort is uitstekend bereikbaar. Binnen enkele minuten zit u op rijksweg A12, zowel Utrecht als Arnhem zijn met de auto binnen een half uur bereikt. Het centrum van Veenendaal ligt op 10 minuten fietsafstand. Er zijn directe busverbindingen met Amersfoort, Zeist, Leusden, Wageningen en Driebergen. Ook heeft Veenendaal twee treinstations met verbindingen naar Rhenen, Utrecht en Amsterdam.

1e Melmseweg, 3905, Veenendaal, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Van Ginkel en van Bemmelen NVM Makelaars, Boompjesgoed 16, 3901 MJ Veenendaal tel.nr. 0318-529 919. U kunt vragen naar Marcelle van Ginkel of Louise Reede.

Bekijk ook: www.deveensepoort.nl

Van Ginkel en van Bemmelen NVM Makelaars

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier