Winkelpanden

Winkelpand Huidevettersstraat

Antwerpen, België
Verhuurd
Populair
Winkelgebied
Centrum
Antwerpen
Historische
Details

Omschrijving

Het winkelpand en drie luxueuze appartementen aan de Huidevettersstraat in Antwerpen zijn omringd door exclusieve winkels, hippe merken, voortreffelijke restaurants, uitmuntende traitteurs en verschillende theaterzalen.

Ligging

De Huidvettersstraat ligt midden in het centrum van Antwerpen en wordt vaak meegerekend tot de aangename winkelbuurt ‘De Wilde Zee’. Hier bieden gezellige, kleinschalige winkeltjes een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan mode en exquise delicatessen. Door de ligging van de straat, grenst de Huidevettersstraat ook direct aan de Antwerpse Theaterbuurt: het werkterrein van vele regisseurs, acteurs, muzikanten en dansers. De Theaterbuurt staat daarnaast bekend om haar sfeervolle bruine kroegen, mode- en interieur- en antiekwinkels, en het Maagdenhuismuseum en Museum Mayer Van den Bergh.

Details

Het winkelpand op de begane grond huisvest Fratelli Rossetti.

Huidevettersstraat 49, 2000, De Wilde Zee, Antwerpen, België

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier