Winkelcentra

Winkelcentrum Victoriberg

Noordwijkerhout, Nederland
Frisse en moderne
uitstraling
Gelegen in een aangenaam
stadscentrum
Gratis
parkeren (2 uur)

Omschrijving

Het winkelcentrum Victoriberg in Noordwijkerhout heeft een strakke, moderne uitstraling. Deze winkelzone kan omschreven worden als een boodschappencentrum. Door de aanwezigheid van o.a. AH, Lidl, Kruidvat en Bakkerij Van Maanen kunnen alle dagelijkse aankopen hier in één bezoek worden gedaan. Het winkelgebied ligt midden in het centrum, omgeven door een aangename stadskern met een divers horeca-aanbod en verschillende speciaalzaken.

Parkeren en bereikbaarheid

Er is een ruime ondergrondse parkeergarage met ca. 200 plekken beschikbaar en verschillende uitgangen. De eerste 2 uur parkeren is gratis. Winkelcentrum Victoriberg ligt aan de rondweg van Noordwijkerhout en is hierdoor goed bereikbaar. Ook is er een frequente busverbinding die langs het centrum gaat.

Plattegrond Victoriberg

Supermarkt
Albert Heijn
1
Lidl
2
Persoonlijke verzorging
Kruidvat
3
Eten & Drinken
Van Maanen
4
Overig
VVV
5
Dorpsstraat – Zeestraat, 2211 GC, Noordwijkerhout, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum Victoriberg? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met één van onze verhuurmanagers die u uitgebreid kunnen informeren over de huurmogelijkheden. Zij helpen u graag verder!

Gemma Visser

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier