Winkelcentra

Winkelcentrum Lusthofpassage- Kralingen

Rotterdam, Nederland
Multifunctioneel
winkelgebied
Frisse en moderne
uitstraling
Goed
bereikbaar

Omschrijving

Het complex aan de Lusthofstraat is een kleinschalig, nieuwbouw winkelcentrum met een fris ogende, moderne uitstraling. Het winkelcentrum beschikt o.a. over 2 supermarkten, een kapsalon, een ijssalon, bakkerij, een HEMA warenhuis en Kruidvat drogist. Het is centraal gelegen in de levendige en gezellige Lusthofstraat met een zeer gevarieerd winkelaanbod, diverse (dagverse) speciaalzaken en horeca. Hierdoor is de Lusthofstraat aantrekkelijk voor zowel funshoppen als voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelgebied ligt midden in een drukke woonomgeving en heeft een centrale functie in de wijk Kralingen.

Parkeren en bereikbaarheid

Er is een openbare parkeergarage met 217 overdekte parkeerplaatsen, welke direct uitkomt in de passage. Het eerste half uur parkeren is hier gratis. De Lusthofstraat ligt gesitueerd tussen meerdere doorgaande wegen en is hierdoor uitstekend bereikbaar. Er is een ruime toevoer van openbaar vervoer, zowel bus-, tram- als metroverbindingen liggen op loopafstand.

Plattegrond Lusthof Passage

Supermarkt
Aldi
01
Albert Heijn
02
EKO Plaza
06
Huishoudelijk
Wibra
04
HEMA
05
Kruidvat
07
Persoonlijke verzorging
Elle & Moi
03
Brainwash
08
Eten & Drinken
Klootwijk / Bufkes
09
Doppio
10
Lusthofstraat, 3061, Kralingen, Rotterdam, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over het winkelgebied aan de Lusthofstraat? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met één van onze verhuurmanagers die u uitgebreid kunnen informeren over de huurmogelijkheden. Zij helpen u graag verder!

Dennis Hoek

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier