Winkelcentra

Galeria Tomaszow

Tomaszów Mazowiecki, Polen
Grote
shoppingmalls
Meerdere winkelcentra,
Polen
Groot
oppervlakte
Ruime
parkeergelegenheid
Omgeving
Warschau

Omschrijving

Naast de tweede VIVO! in Krosno participeert Van der Vorm in winkelcentrum Galeria Tomaszów. Dit winkelcentrum is gelegen in Tomaszów Mazowiecki, een stad van 65.000 inwoners, op anderhalf uur rijden van Warschau.

Galeria Tomaszów bevindt zich in de binnenstad, op het terrein van een voormalige textielfabriek. Het ontwerp voorziet in inpassing van een aantal karakteristieke elementen zoals de oude spinnerij, enkele schoorstenen en andere referenties in het winkelcentrum. Naast een grote Intermarché zijn ook H&M, KFC, Helios en Rossmann in het winkelcentrum gevestigd. Het winkelcentrum heeft een omvang van 18.466m2 met in totaal 72 huurders.

Bekijk ook de website https://chgaleriatomaszow.pl/

Warszawska 1, 97 - 200, Tomaszów Mazowiecki, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over Galeria Tomaszów? U kunt contact opnemen met onze directeur internationale betrekkingen die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook de website https://chgaleriatomaszow.pl/

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier