Winkelcentra

Winkelcentrum de Molen passage

Etten-Leur, Nederland
Nieuwbouw
in centrum Etten-Leur
3.200 m2
winkeloppervlakte
Onderliggende
parkeergarage

Omschrijving

De Molen passage is ruim 3.200 m² groot en bestaat uit een zevental winkels en onderliggende parkeergarage met ca. 100 parkeerplaatsen. De parkeergarage is bereikbaar met een tapis roulant, alsmede een lift. De Dirk supermarkt (ca. 2.000 m²), Kruidvat, groente- en fruitwinkel Beekers, Bakkerij van Disseldorp, Kaasgenoten en Van Boxtel Hoorwinkels zijn gevestigd in de passage.

Etten-Leur heeft een verzorgingsgebied van circa 42.000 consumenten. De passage is gelegen aan de Bisschopsmolenstraat, de vroegere hoofdwinkelstraat van Etten-Leur, welke deels zijn oude functie weer terugkrijgt door deze ontwikkeling. De gemeente heeft de Bisschopsmolenstraat volledig heringericht.

Plattegrond Van Gogh Passage

Supermarkt
DIRK Supermarkt
01
Eten & Drinken
Bakkerij Van Disseldorp
07
Overig
Van Boxtel Hoorwinkel
06
Eten & Drinken
Beekers
08
Dirck Slijterij
03
Huishoudelijk
Kruidvat
02
Bisschopsmolenstraat, 4876 AJ, Etten-Leur, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum de Molen Passage? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? Ik kan u uitgebreid informeren over de huurmogelijkheden.

Judith van Eijk

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier