Winkelcentra

Winkelcentrum Marsmanplein

Haarlem, Nederland
Modern en ruimtelijk winkelen
& dagelijkse boodschappen doen
Gratis
parkeren
Gemakkelijk
bereikbaar

Omschrijving

Winkelcentrum Marsmanplein in Haarlem heeft een aanbod voor zowel de funshopper, als de runshopper die voor de dagelijkse boodschappen komt. Het is een modern winkelcentrum met een mix van landelijke ketens, lokale retailers en horeca. Het winkelcentrum is verdeeld in drie units: het Saturnusgebouw (nieuwbouw), het bestaande winkelcentrum Marsmanplein en het Van Delftwijkgebouw (nieuwbouw).

Acties en evenementen

De ondernemers van het Marsmanplein werken nauw samen om het winkelcentrum zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de bezoeker. Er worden doorgaand acties en evenementen georganiseerd op- en rondom het architectonische plein, die winkelend publiek aantrekken en de tijdsbesteding op het Marsmanplein verhogen. Ook heeft het winkelcentrum 4 sterren ontvangen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Een prettig verblijf dus!

Parkeren en bereikbaarheid

Goed winkelen is goed parkeren. Onder het winkelcentrum bevindt zich het schoolvoorbeeld van parkeergarages: gratis, groot, ruimtelijk, goed verlicht en zonder pilaren die het parkeren kunnen bemoeilijken. Het winkelcentrum Marsmanplein ligt aan de doorgaande Rijkstraatweg in Haarlem Noord, vlakbij de hoofdweg N208 en kan met verschillende, zeer frequente busverbindingen bereikt worden.

Plattegrond Marsmanplein

Supermarkt
Albert Heijn
01
Huishoudelijk
Kruivat
02
Boeken & Tijdschriften
Bruna
03
Kleding
Big Bazar
04
Huishoudelijk
Blokker
05
Marsmanplein, 2025 DT, Oud Schoten en Spaarndam, Haarlem, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum Marsmanplein? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? Bel ons op 020 540 5555 of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag verder.

Dennis Hoek

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier