Winkelcentra

Winkelcentrum Kooppunt

Schiedam, Nederland
Midden in een drukke
woonwijk
Ruime (gratis)
parkeermogelijkheid
Goed bereikbaar
met zowel eigen- als openbaar vervoer

Omschrijving

Dit buurtwinkelcentrum, gelegen aan de Laan van Bol’es is een moderne, kleinschalige winkelzone. Het wordt goed gevonden door winkelend publiek; het is gelegen midden in een drukke woonwijk, onder een grote woontoren. Het winkelcentrum is ingericht op de dagelijkse boodschappen; het biedt een landelijke supermarkt, drogisterij en enkele lokale ondernemers.

Parkeren en bereikbaarheid

Er is ruime parkeergelegenheid rondom het gehele winkelcentrum. De bereikbaar is zeer goed; deze winkelzone ligt aan de kruising van Rijkswegen A4 en A20. Ook is er voldoende toevoer van openbaar vervoer, er stoppen verschillende bus- en tramverbindingen rondom de Laan van Bol’es.

Plattegrond Kooppunt

Supermarkt
DIRK
01
Persoonlijke verzorging
FOX Kappers
02
Tabak- en gemak
CIGO
03
Huishoudelijk
Kruidvat
05
Bloemen en planten
Florist
06
Eten & Drinken
Cafetaria Bol'Es
07
Laan van Bol'es, 3122 AE, Groenoord, Schiedam, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over het winkelcentrum aan de Laan van Bol’Es? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze beheerder Cushman & Wakefield die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Zij helpen u graag verder!

Judith van Eijk

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier