Winkelcentra

Winkelcentrum De Korf

Krimpen aan den IJssel, Nederland
Ruimtes beschikbaar
Functioneel
Wijkwinkelcentrum
Moderne
Herontwikkeling
Goede
Bereikbaarheid

Omschrijving

Winkelcentrum De Korf is een functioneel wijkwinkelcentrum in Krimpen a/d IJssel. Het winkelcentrum dateert uit de jaren '70 en beschikt over 41 winkels met een oppervlakte van in totaal circa 8.500m2. Met de twee supermarkten Jumbo en Lidl en een aantal versspeciaalzaken beschikt het centrum over een sterk dagelijks aanbod met daarnaast ook een aanzienlijk aantal winkels op niet dagelijks gebied, waarvan Zeeman en Kruidvat de grootste trekkers zijn.

Er wordt momenteel gewerkt aan een moderne herontwikkeling waarbij De Korf toekomstbestendig wordt gemaakt met een nieuwe look & feel en een optimale branchering, alsmede het toevoegen van een grote 3e trekker, te weten Action. Tevens zal de Gemeente het openbare gebied aanpassen.

Parkeren en bereikbaarheid

Het winkelcentrum is goed te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Plattegrond De Korf

Supermarkt
LIDL
31
JUMBO
16
Huishoudelijk
Action
27
Kruidvat
09
Kleding
Zeeman
33
Eten & Drinken
Peking Garden
34
  • 41
    Winkels
  • Twee
    Supermarkten
  • 8.500 m²
    Winkeloppervlakte
De Korf 1, 2924 AH, Krimpen aan den IJssel, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Korf? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze asset manager die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook de website http://www.arcadedekorf.nl/


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier