Projecten

Winkelcentrum De Kopermolen

Leiden, Nederland
Grotendeels
overdekt winkelen
Groot en divers
winkelaanbod
Goed
bereikbaar

Omschrijving

De Kopermolen is een grotendeels overdekt wijkwinkelcentrum in een gemixte omgeving van wonen en werken. Het winkelcentrum heeft een winkeloppervlakte van ± 10.000 m², telt meer dan 40 winkels en is het tweede winkelgebied van Leiden. Het winkelaanbod is een combinatie van landelijke, regionale en lokale winkeliers. De branchering is zeer gevarieerd, de bezoeker van de Kopermolen kan hier voor ál zijn boodschappen terecht. Het winkelcentrum is gelegen in het aantrekkelijke verzorgingsgebied Merenwijk met veel tweeverdieners en gezinnen.

Parkeren en bereikbaarheid

De Kopermolen heeft ruime parkeergelegenheid, er zijn verschillende gratis parkeerpleinen rondom het winkelcentrum. De bereikbaarheid is optimaal vanaf de rondweg, ook zijn er verschillende busverbindingen die direct bij De Kopermolen stoppen.

Herontwikkeling de Nieuwe Kopermolen

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft een besluit genomen over het proces rondom de herontwikkeling van de Kopermolen. De gemeente start met een participatietraject om te komen tot de uitgangspunten voor een beter plan voor de revitalisering van de Kopermolen en omgeving. Daarbij hecht het college aan een zorgvuldig proces waarin de wensen en belangen van betrokkenen breed worden opgehaald. Samen met bewoners, eigenaren en ondernemers wordt toegewerkt naar een Nota van Uitgangspunten die gaat dienen als basis voor de herontwikkeling van de Kopermolen. De gemeente Leiden zal dit proces leiden.

Op www.leiden.nl/kopermolen vindt u onder andere het collegebesluit dat over de Kopermolen is genomen.

Plattegrond De Kopermolen

Supermarkt
Albert Heijn
01
Kleding
Zeeman
02
Huishoudelijk
Kruidvat
03
Persoonlijke verzorging
Etos
04
Huishoudelijk
Big Bazar
05
Supermarkt
DIRK supermarkt
06
Huishoudelijk
HEMA
07
Supermarkt
LIDL
08
Kopermolen 1, 2317 PB, Merenwijk, Leiden, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Kopermolen? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze verhuurmanager die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook www.winkelcentrumdekopermolen.nl

Gemma Visser

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier