Winkelcentra

Winkelcentrum De Holwert

Coevorden, Nederland
Modern
en ruimtelijk boodschappen doen
Gratis parkeren,
altijd plek
Gemakkelijk
bereikbaar
Grote publiekstrekkers
als Indoor Plopsaland Coevorden in de nabije omgeving

Omschrijving

Winkelcentrum De Holwert is een hypermodern, ruim opgezet boodschappencentrum aan de rand van de binnenstad van Coevorden. Het is een winkelcentrum waar bezoekers terecht kunnen voor alle dagelijkse boodschappen in verschillende segmenten. Hier zijn drie grote landelijke supermarkten vertegenwoordigd, samen met een grote textieldiscounter.

Parkeren en bereikbaarheid

Een groot pluspunt van De Holwert is het parkeergemak en de bereikbaarheid. Het winkelcentrum beschikt over een zeer groot, gratis parkeerterrein met ca. 285 parkeerplaatsen. Gelegen aan de periferie van Coevorden is het winkelcentrum vanaf zowel hoofdweg N34, als vanuit het stadscentrum gemakkelijk bereikbaar.

De Holwert is een zeer druk bezocht winkelcentrum, met zo’n 20.000 bezoekers per week.

Tweede winkelblok

In het tweede winkelblok zijn landelijke ketens uit verschillende branches gevestigd, zoals een Kruidvat drogist en Takko.

Plattegrond De Holwert

Supermarkt
LIDL
01
JUMBO
02
ALDI
03
Kleding
Kik
04
EDS-plein, 7741 KH, Coevorden, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Holwert? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze beheerder CURO Vastgoed die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Zij helpen u graag verder!

Voor meer informatie kunt u terecht op www.curovastgoed.nl

CURO Vastgoed

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier