Winkelcentra

Winkelcentrum De Gaard

Utrecht, Nederland
Midden in een groot en
sterk verzorgingsgebied
Herontwikkeling afgerond,
opgeleverd september 2020
Goede branchering
en huurdersmix voor uw dagelijkse boodschappen
Dé ontmoetingsplek voor
Voordorp en Tuindorp
Gratis pakeren
na 11 uur
Goede bereikbaarheid met
zowel eigen- als openbaar vervoer

Omschrijving

De Gaard is een buurtwinkelcentrum waar in september 2020 de herontwikkeling is opgeleverd, welke begin 2018 van start is gegaan. Door deze herontwikkeling is het winkelcentrum bijna verdubbeld in omvang en zijn er horeca, (sport)voorzieningen, woningen, parkeerruimte en openbare ruimtes toegevoegd. Winkelcentrum De Gaard is getransformeerd naar een eigentijds- en multifunctioneel winkelgebied. Door de herontwikkeling zijn de hoge bezoekersaantallen en hoge vloerproductiviteit nog verder toegenomen. Ook de zittende ondernemers hebben de herontwikkeling aangegrepen om in hun winkel te investeren.

Branchering

Winkelcentrum de Gaard is met name gericht op de dagelijkse boodschappen; het biedt een landelijke supermarkt, versspecialisten, drogisterijen, een bloemist en een slijterij. Door de herontwikkeling zijn er enkele landelijke retailketens en een sportschool aan het winkelcentrum toegevoegd. Door horeca toe te voegen met een echte buurtfunctie zal de verblijfsduur worden verlengd.

Parkeren en bereikbaarheid

Er is ruime, (gedeeltelijk) gratis parkeergelegenheid rondom het gehele winkelcentrum. De bereikbaarheid is goed; De Gaard ligt tussen doorgaande wegen en nabij een afrit van de A27. Ook is er voldoende toevoer van openbaar vervoer, er stoppen verschillende busverbindingen rondom het winkelcentrum en er is een samenwerking met Buurtmobiel (maatwerkvervoer voor & door de wijk).

Troosterlaan, 3571 NC, Noordoost, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Gaard? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze beheerder Cushman & Wakefield die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Telefoonnummer: 030 2 394 239. Zij helpen u graag verder!

Dennis Hoek

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier