Winkelcentra

Winkelcentrum De Gaard

Utrecht, Nederland
Midden in een drukke
woonwijk
Herontwikkeling
begin 2018
Goed gebrancheerd
voor uw dagelijkse boodschappen
Gratis parkeren
na 11 uur
Goede bereikbaarheid
met zowel eigen- als openbaar vervoer

Omschrijving

De Gaard is momenteel een kleinschalig, buurtwinkelcentrum waar onlangs een moderne herontwikkeling van start is gegaan. Deze is begin 2018 van start gaan, met een verwachte oplevering Q2-2020. Met deze herontwikkeling worden aan het huidige winkelcentrum nieuwe winkelruimtes, voorzieningen, horeca, woningen en openbare ruimtes toegevoegd. De Gaard zal getransformeerd worden naar een eigentijds- en multifunctioneel winkelgebied. Het winkelcentrum heeft momenteel al hoge bezoekersaantallen en een zeer hoge vloerproductiviteit. De verwachting is uiteraard dat na de herontwikkeling deze aantallen flink zullen stijgen.

Herontwikkeling

De Gaard is nu vooral ingericht op de dagelijkse boodschappen; het biedt een landelijke supermarkt en slijterij, aangevuld met verschillende lokale vers ondernemers. Met de herontwikkeling zullen hier ook landelijke retailketens bijkomen, alsmede horeca om de verblijfsduur te verlengen.

Parkeren en bereikbaarheid

Er is ruime, (gedeeltelijk) gratis parkeergelegenheid rondom het gehele winkelcentrum. De bereikbaar is goed; De Gaard ligt tussen doorgaande wegen. Ook is er voldoende toevoer van openbaar vervoer, er stoppen verschillende busverbindingen rondom het winkelcentrum.

Troosterlaan, 3571 NC, Noordoost, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Gaard? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze beheerder Cushman & Wakefield die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Telefoonnummer: 030 2 394 239. Zij helpen u graag verder!

Judith van Eijk

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier