Winkelcentra

Winkelcentrum Bergsteyn

Rotterdam, Nederland
Ruime
en moderne uitstraling
Gelegen
in drukke woonomgeving
Goed
bereikbaar

Omschrijving

Bergsteyn is een winkelgebied van ca. 4.700 m² voor de moderne shopper. Deze winkelzone kan omschreven worden als een boodschappencentrum. Met een Albert Heijn-XL supermarkt, een Etos, Gall & Gall en Bruna, kunnen alle dagelijkse benodigdheden hier in één bezoek worden verzameld. Het winkelgebied ligt midden in de drukke woonomgeving van deelgemeente Hillegersberg.

Parkeren en bereikbaarheid

Er is een ruime ondergrondse, tweelaagse parkeergarage met 285 plekken beschikbaar. Winkelcentrum Bergsteyn ligt tussen twee doorgaande wegen en is hierdoor goed bereikbaar. Ook is er een frequente bus- en tramverbinding die langs het winkelcentrum gaat.

Beschikbaarheid

Momenteel is er geen winkelruimte beschikbaar.

Plattegrond Bergsteyn

Supermarkt
Albert Heijn
01
Eten & Drinken
Gall & Gall
02
Bloemen en planten
Kokkeler Bloemen
03
Medisch
NewFysic
04
Boeken & Tijdschriften
Bruna
05
Overig
De Hypotheker
06
Persoonlijke verzorging
Etos
07
Argonautenweg, 3054 RP, Hilligersberg - Schiebroek, Rotterdam, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over winkelcentrum Bergsteyn? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met één van onze verhuurmanagers die u uitgebreid kunnen informeren over de huurmogelijkheden. Zij helpen u graag verder!

Janneke Wijnhorst

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier