Kantoren

Verzamelgebouw Het Ravelijn

Lelystad, Nederland
Enkele units beschikbaar
Diverse
kantoorruimtes
Centrum
van Lelystad
Dichtbij toevoerswegen
en het Centraal Station

Omschrijving

Bent u op zoek naar een prettige werkomgeving? Het moderne kantoorverzamelgebouw ‘Het Ravelijn’ biedt voor diverse soorten bedrijven verschillende typen kantoorunits. In het hart van het zakelijk centrum van Lelystad kunt u efficiënt zaken doen, in een professionele werksfeer. Dit kantorencomplex bestaat uit 6 etages, met een totale vloeroppervlakte van circa 3.260 m². Op de begane grond bevinden zich vergaderfaciliteiten en een bedrijfsrestaurant. Het Ravelijn ligt in een zakelijke omgeving, naast het ziekenhuis en is tevens dichtbij winkels en horeca.

Kantoorruimtes

Voor de kleinere ondernemer zijn er al ruimtes te huur vanaf circa 26 m², voor de grotere bedrijven zijn oppervlaktes tot circa 420 m² beschikbaar. Met kenmerken als een eigen parkeerplaats, representatieve entree, klimaatbeheersing, pantry, liftinstallatie en ruime aanwezigheid van toiletgroepen kunt u hier professioneel klanten ontvangen en prettig werken.

Bereikbaarheid

Dit business center is precies wat u zoekt als u wilt werken in het centrum van Lelystad met een goede bereikbaarheid van zowel openbaar vervoer (loopafstand tot Station Lelystad Centrum) als de auto (dichtbij hoofdweg N302 en Rijksweg A6).

Parkeren

Het Ravelijn beschikt over een eigen parkeerterrein met 114 parkeerplaatsen en een toegangscontrolesysteem. Ook is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.

Beschikbaarheid

Momenteel zijn er verschillende kantoorunits beschikbaar.

  • 26 m² t/m 420 m²
    Kantoorruimtes
  • 31
    Units
  • 3.264 m²
    Kantooroppervlakte
Het Ravelijn 1-11, 8233 BR, Lelystad, Nederland

Meer over dit complex

Ziet u potentie voor uw bedrijf in Het Ravelijn? Wilt u meer weten over de vestigingsmogelijkheden, huurtermijnen en huurprijzen? U kunt ook contact opnemen met onze verhuurmakelaar, zij helpen u graag verder.

Janneke Wijnhorst
Van der Linden Bedrijfsmakelaars

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier