Wooncomplexen

Verto, 58 appartementen

Arnhem, Nederland
Beschikbaar
58
appartementen
Private buitenruimte
bij ieder appartement
Parkeren
op eigen terrein
Centrumhart
Arnhem
Duurzame
oplossingen

Omschrijving

Thuiskomen in het hart van Arnhem

Verto, gelegen aan de Broerenstraat in de historische binnenstad van Arnhem, is een gebouw met historie en moderne vernuftigheid. Hier staan comfortabel wonen en leefkwaliteit voorop. Het van origine kantoorgebouw is in samenwerking met onder andere V8 Architects getransformeerd tot een plek waar het goed thuiskomen is. De 58 hoogwaardig afgewerkte appartementen zijn in 2021 opgeleverd en beschikken allen over een private buitenruimte.

Profiteer van lage energielasten door de duurzame bouwwijze, hoogwaardige isolerende materialen, windmolen op het dak en gebruik van zonnepanelen. Verto is bijna energie neutraal!

Locatie

Verto bevindt zich middenin het bruisende hart van Arnhem: aan de overzijde van het Arnhemse gemeentehuis, tussen de sfeervolle winkelstraatjes en gezellige horeca- en entertainmentgelegenheden. Onder andere de Korenmarkt, het Musispark en het Bartokpark zijn te voet bereikbaar. Stations Arnhem Centraal en Arnhem Velperpoort begeven zich tevens op loop-/fietsafstand en zijn met het openbaar vervoer om de hoek eenvoudig toegankelijk. Met de auto rijd je binnen 25 minuten naar Nijmegen.

Broerenstraat 55, 6811 EB, Arnhem, Nederland

Contact met de makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij onze afdeling Woningbeheer op telefoonnummer 010-4369218 of neem contact op met Max Makelaars

Woningbeheer Van der Vorm Vastgoed

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier