Wooncomplexen

Verto, 58 moderne appartementen

Arnhem, Nederland
verhuur gestart
58
appartementen
Private buitenruimte
bij ieder appartement
Parkeren
op eigen terrein
Centrumhart
Arnhem
Duurzame
oplossingen

Omschrijving

Thuiskomen in het hart van Arnhem

Verto, gelegen aan de Broerenstraat in de historische binnenstad van Arnhem, is een gebouw met historie en moderne vernuftigheid. Hier staan comfortabel wonen en leefkwaliteit voorop. Het van origine kantoorgebouw wordt in samenwerking met onder andere V8 Architects getransformeerd tot een plek waar het goed thuiskomen is. De 58 hoogwaardig afgewerkte appartementen worden sleutelklaar opgeleverd en beschikken allen over een private buitenruimte.

Profiteer van lage energielasten door de duurzame bouwwijze, hoogwaardige isolerende materialen, windmolen op het dak en gebruik van zonnepanelen. Verto is bijna energie neutraal!

De transformatie van Verto is reeds van start gegaan. Op dit moment worden de laatste afspraken met de aannemer gemaakt en voorbereidingen getroffen. Daarna vangen de daadwerkelijke verbouwingswerkzaamheden aan.

Oplevering van de huurappartementen is gepland voor Q1-2021.

Locatie
Verto bevindt zich middenin het bruisende hart van Arnhem: aan de overzijde van het Arnhemse gemeentehuis, tussen de sfeervolle winkelstraatjes en gezellige horeca- en entertainmentgelegenheden. Onder andere de Korenmarkt, het Musispark en het Bartokpark zijn te voet bereikbaar. Stations Arnhem Centraal en Arnhem Velperpoort begeven zich tevens op loop-/fietsafstand en zijn met het openbaar vervoer om de hoek eenvoudig toegankelijk. Met de auto rijd je binnen 25 minuten naar Nijmegen.

Inschrijven
Wil je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen over Verto Arnhem? Schrijf je nu in en we houden je op de hoogte!

 • Afronden plannen
  Kwartaal 2 - 2019
 • Start bouwwerkzaamheden
  Kwartaal 3 - 2019
 • Start verhuur / verkoop
  Kwartaal 2 - 2020
 • Oplevering appartementen
  Kwartaal 1 - 2021
Broerenstraat 55, 6811 EB, Arnhem, Nederland

Inschrijven

De verhuur is gestart! Schrijf je nu in voor een woning in Verto.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier