Wooncomplexen

Tiny Houses Harvest

Den Haag, Nederland
verhuurd
11
woningen
Urban Farming
concept
Uitstekende
bereikbaarheid

Omschrijving

In de binnentuin van Harvest in het Haagse Loosduinen staan Tiny Houses: 11 moderne, energie neutrale woningen met een woonoppervlakte van onder de 60m2 omringd door en opgaand in de ontspannen groene omgeving van het nieuwbouwproject.

Tiny Houses biedt uniek wonen in een groene omgeving waar bewoners beschikken over een eigen moes- / binnentuin waarin men heerlijk kan ontspannen, met de gemakken van de Hofstad binnen handbereik.

Het Tiny House project bestaat uit 2 type woningen die gebouwd worden: type A (57m2) met 2 slaapkamers en Type B (53 m2) met 1 slaapkamer en thuiswerkplek. De woningen behalen een EPC van 0 door middel van zonnepanelen op het dak, wat wil zeggen dat je energieneutraal woont. Daarnaast worden de houses voorzien van houten geveldelen en een privé buitenruimte grenzend aan de gemeenschappelijke moestuin van Harvest. Naast het duurzame karakter straalt de woning ook luxe uit, door het architectonische ontwerp en samenspel tussen de materialen. De eerste 11 woningen zijn inmiddels opgeleverd, er volgen nog 15 tiny houses.

Nabij het complex bevinden zich allerlei voorzieningen voor het verkrijgen van (dagelijkse) benodigdheden, alsmede voor vrijetijdsbesteding. Ook is de aansluiting met het openbaar vervoer zeer goed, met een tramlijn voor de deur van het wooncomplex.

Het idee voor het project is ontstaan uit de Tiny House Movement, een architecturale en sociale beweging met oorsprong in de Verenigde Staten, die eenvoudiger wonen op een kleiner woonoppervlak propageert. De beweging vertaalt zich ook in de architectuur, doordat meer en meer de bouw van kleine en mini-huizen wordt gepland en uitgevoerd.

Oude Haagweg, 2552 GE, Rosenburg, Den Haag, Nederland

Vragen?

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij de woningbeheer op telefoonnummer 010 – 4369218 of stuur een bericht via het contactformulier.

Woningbeheer Van der Vorm Vastgoed

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier