Parkeren

Parkeergarage De Hoven

Delft, Nederland
Parkeerplaatsen beschikbaar
567
parkeerplaatsen
Oplaadpunten
elektrische voertuigen
Direct toegang tot
winkelcentrum

Omschrijving

Wilt u comfortabel en gemakkelijk parkeren in de omgeving van winkelcentrum De Hoven? Zijn veiligheid, ruime plaatsen, goede toegankelijkheid en een centrale ligging hierbij uw wensen? Dan zit u goed met onze parkeergarage in De Hoven.

Omschrijving

Deze parkeergarage die deel uitmaakt van winkelcentrum De Hoven en de daarboven gelegen wooncomplexen is een meerlaagse, bovengrondse garage. Het heeft alle eigenschappen van een moderne parkeergarage: goede beveiliging, ruime parkeerplaatsen, brede opritten, elektrische oplaadpunten voor verschillende typen auto’s en betaalautomaten met diverse betaalmethodes. Wanneer u wilt gaan winkelen brengt de lift en tapis roulant u direct midden in het winkelcentrum.

Details

De maximale hoogte van de garage is 1.90 meter. Er zijn in totaal over 675 plaatsen, u kunt dus vrijwel altijd uw auto kwijt. Hiervan zijn 4 mindervalidenplaatsen en 16 plaatsen met generieke elektrische oplaadpunten en 2 voor een Opel Ampera ter beschikking gesteld.

Bereikbaarheid

De parkeergarage in De Hoven is goed bereikbaar; het winkelcentrum grenst aan een doorgaande weg en ligt gesitueerd tussen hoofdweg N470 en Rijkswegen A4 en A13.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: info@vormvastgoed.nl

Papsouwselaan 474, 2624 EP, Delft, Nederland

Contact

Heeft u vragen of wilt u een parkeerplaats aanvragen? Neem dan contact met ons op.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier