Hotels

Hotelpand Martini Hotel

Groningen, Nederland
Verhuurd
3 sterren
Hotel
Centrum
Groningen
Sfeervol
Restaurant

Omschrijving

Een van de oudste hotel-restaurants van Groningen is in 1871 door een aantal Groningse notabelen opgericht als W.E.E.V.A. ((Woon- en Eethuis voor Allen), in de volksmond de Groninger Volksgaarkeuken. Jarenlang heeft het restaurant een deel van de Groningse bevolking van eten voorzien en later tevens huisvesting.

In de huidige situatie bestaat het complex uit een 3* hotel met 116 kamers, een hostel met 34 kamers voor backpack toeristen of groepen en het, na 140 jaar, nieuw leven ingeblazen W.E.E.V.A. restaurant.

Van der Vorm Vastgoed heeft het complex in december 2017 aangekocht. Het ligt in de binnenstad van Groningen op circa 300 meter van de Martinitoren en de hoofdwinkelstraten en het Groninger museum.

In samenwerking met de huidige exploitant, Dahold Holding B.V., zal het complex in de komende jaren worden gerenoveerd en uitgebreid worden met circa 40 hotelkamer/appartementen.

  • 116
    Kamers
  • Sinds
    1871
  • 7.500
    Vierkante meter
Gedempte Zuiderdiep 8, 9711 HG, Centrum, Groningen, Nederland

Meer over dit complex

Voor meer informatie over het hotel kunt u contact opnemen met onze commercieel directeur.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier