Hotels

Leonardo Hotel Utrecht City Center

Utrecht, Nederland
Centrum
van Utrecht
90
kamers
Om de hoek
van Hoog Catharijne

Omschrijving

Het Leonardo Hotel ligt op de hoek van het Vredenburg en de Lange Viestraat, in het hart van het centrum van Utrecht. Het oorspronkelijk als Hotel Smits bekende hotel is in 1952-1954 gebouwd op de huidige locatie. De familie Smits bezat destijds een kleine nationale keten van hotels.

Het pand is in januari 2016 door Van der Vorm Vastgoed aangekocht. Het hotel heeft 90 kamers en zal in de komende jaren worden uitgebreid met circa 35 nieuwe hotelkamers en daarnaast zullen de bestaande kamers worden ge-upgrade. Op de begane grond en een gedeelte van de eerste verdieping is een WE Store van circa 1.100 m2 gehuisvest.

Recent is de exploitatie van het hotel overgegaan naar de Fattal Hotel Groep. In Europa exploiteert de Fattal Group onder de vlag van Leonardo Hotels.

Ligging

Het gebied rondom het hotel heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Utrecht Centraal Station, het winkelcentrum Hoog Catharijne en muziektheater Vredenburg ligt net als de Bijenkorf in de directe omgeving.

Vredenburg 14, 3511 BA, Centrum, Utrecht, Nederland

Meer over dit complex

Voor meer informatie over het hotel kunt u contact met ons opnemen.

Tim Aalders

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier