Kantoren

Kantoorgebouw Stationsstraat

Rhoon, Nederland
Strakke
moderne uitstraling
Goede
bereikbaarheid
Groot eigen parkeerterrein
en overdekte fietsenstalling

Omschrijving

Het pand aan de Stationsstraat is een mooi voorbeeld van moderne kantoorruimte op een zeer bereikbare locatie. Het vrijstaande kantoorgebouw bestaat uit een souterrain, 3 bouwlagen en heeft een strakke, zakelijke uitstraling. Het pand is gelegen in een rustige, groene omgeving met verschillende horecagelegenheden en winkelcentrum Strawinskiplein in de nabije omgeving. De totaal verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt 2.560 m².

Kantoorruimtes

Het kantoor heeft 3 verdiepingen van circa 600 m² tot ruim 700 m² en een souterrain van circa 611 m².

Voorzieningen

Het kantoor heeft een zeer representatieve entree, een liftinstallatie, meerdere pantry’s, gescheiden toiletgroepen, verlaagde systeemplafonds met beeldschermvriendelijke inbouwverlichtingsarmaturen, te openen draai-kiepramen, centrale verwarming, 3-voudige mechanische installatie, topkoeling alsmede een fietsenstalling.

Bereikbaarheid

Dit kantoorpand is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer vanaf de rijksweg A15 en hoofdweg N492. Er is een topverbinding met het openbaar vervoer, metrostation Rhoon ligt voor de deur.

Parkeren

Er is beschikking over een eigen parkeerterrein met 40 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling.

Stationsstraat 41-59, 3161 GH, Rhoon, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over toekomstige vestigingsmogelijkheden aan de Stationsstraat? Als verhuurmanager van dit complex kan ik u alles vertellen over dit kantoor. Ik help u graag verder!

Gemma Hares-Visser

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier