Kantoren

Kantoorgebouw Max Euwelaan

Rotterdam, Nederland
Modern kantoor
met een representatieve uitstraling
Goede
bereikbaarheid
Afgesloten parkeerterrein
met ruim voldoende parkeerplaatsen

Omschrijving

Het kantoorgebouw aan de Max Euwelaan is een goed voorbeeld van een representatief gebouw voor modern werken in een inspirerende omgeving op een goed bereikbare locatie. Het pand is gevestigd in Brainpark I, een modern kantorenpark met vrijstaande kantoorgebouwen. Het is een groene zone vlakbij het Kralingse Bos waar veel gerenommeerde organisaties zich hebben gevestigd, zoals de Rotterdamse School of Management, BDO, ADP, Vitol en het Novotel. Dit pand heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 2.164 m² met een hoog opleveringsniveau.

Kantoorruimtes

Het gebouw heeft 4 verdiepingen variërend in oppervlakte van circa 430 m² tot 600 m².

Voorzieningen

Het gebouw heeft een representatieve entree, een liftinstallatie, meerdere pantry’s, gescheiden toiletgroepen per verdieping. Systeemplafonds met ingebouwde lichtarmaturen, mechanische ventilatie met topkoeling en vergaderfaciliteiten in het naastgelegen hotel.

Bereikbaarheid

Brainpark I is op steenworpafstand van rijksweg A16, de ring van Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar; metrostation Kralingse Zoom is op loopafstand, even als verschillende busverbindingen.

Parkeren

Het kantoorgebouw heeft een afgesloten parkeerterrein met 62 plaatsen.

Beschikbaarheid

Momenteel is het gehele kantoor verhuurd aan de Hogeschool Rotterdam.

Max Euwelaan 71-81, 3062 MA, Brainpark, Rotterdam, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over toekomstige vestigingsmogelijkheden aan de Max Euwelaan in Brainpark I? Als verhuurmanager van dit complex kan ik u hier uitgebreid over informeren. Ik help u graag verder!

Tevens kunt u contact opnemen met de externe beheerder van het kantoorgebouw:
Colliers International Real Estate Management Services B.V. 010 412 18 15

Janneke Wijnhorst

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier