Kantoren

Kantoorgebouw F.C. Dondersstraat 1

Utrecht, Nederland
Gemeentelijk
monument
Goede
bereikbaarheid
Afgesloten parkeerterrein
met 12 parkeerplaatsen

Omschrijving

Op een toplocatie in de groene, statige buurt in de omgeving van het Wilhelminapark in Utrecht Oost staat ons complex F.C. Dondersstraat 1.

Dit gemeentelijk monument, gebouwd in 1953 en ontworpen door architect Reitsma en Van Rossum, bestaat uit 1.411m2 kantoorruimte met 12 parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein. Het gehele perceel bedraagt 834m2 en ligt in de directe omgeving van de kantorenwijk Maliebaan. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het kantoor is volledig verhuurd aan de gemeente Utrecht.

F.C. Dondersstraat 1, 3572 JA, Utrecht Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over toekomstige vestigingsmogelijkheden aan de F.C. Dondersstraat 1 in Utrecht? Als verhuurmanager van dit complex kan ik u hier uitgebreid over informeren. Ik help u graag verder!

Janneke Wijnhorst

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier