Kantoren

Kantoorgebouw De Schans

Lelystad, Nederland
Zaken doen
in architectonische omgeving
Luxe
voorzieningen
Kantoorruimtes
al vanaf 20 m² tot 1.200 m²

Omschrijving

Kantoorgebouw De Schans is een markant gebouw met een chique, zakelijke uitstraling. Het gebouw heeft een prachtige architectuur, waarbij gebruik is gemaakt van veel glaszetting. Dit zorgt voor een open en toegankelijke ambiance. Het pand bestaat uit 2 bouwlagen, met een totale vloeroppervlakte van circa 1.885 m². De Schans bevindt zich in een zakelijke omgeving en is relatief dichtbij winkels en horeca gelegen.

Kantoorruimtes

Op de begane grond is ruim 1.300 m² verhuurbaar vloeroppervlak en op de 1e verdieping circa 580 m². Met kenmerken als een eigen parkeerplaats, representatieve entree, klimaatbeheersing, pantry, liftinstallatie en ruime aanwezigheid van toiletgroepen kunt u hier professioneel klanten ontvangen en prettig werken.

Bereikbaarheid

Dit business center is precies wat u zoekt als u wilt werken in de centrumzone van Lelystad met goede bereikbaarheid van zowel openbaar vervoer (dichtbij Station Lelystad Centrum) als de auto (dichtbij hoofdweg N302).

Parkeren

Rondom het terrein van kantoorgebouw De Schans is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Beschikbaarheid

Momenteel zijn er geen kantoorunits beschikbaar.

De Schans 19-09, 8231 KM, Lelystad, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over toekomstige vestigingsmogelijkheden in de Schans? Als verhuurmanager van dit complex kan ik u uitgebreid informeren over dit kantoorgebouw. Ik help u graag verder!

Janneke Wijnhorst

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier