Hotels

Hotel Xerion (4*)

Krakow, Polen
Beschikbaar
4-sterren
Hotelkamers
Nabij de
Oude Stad
Restaurants
en winkels in de omgeving

Omschrijving

In de wijk Podgorze (Wegierska), aan de zuidkant van de rivier de Wisla, bekend van onder andere de fabriek van Oskar Schindler (Schindler’s Factory) en het plein der Helden, staat het hotel Xerion (4*).

Het hotel, met een prachtig gerestaureerde klassieke gevel, heeft 60 kamers, een bar/restaurant en een fitness ruimte.

Ligging

Het hotel ligt vlakbij de bekende Joodse wijk Kazimierz en kenmerkt zich als de opkomende hippe place to be, met diverse restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. Met het openbaar vervoer zijn de toeristische attracties (Stare Miasto en Kasteel Wawel) en de rivier de Wisla op loopafstand.

  • 60
    Hotelkamers
ul. Wegierskiej 6, Krakau, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier