Hotels

Hotel MR67 (Mayera Rapaporta Aparthotel)

Krakow, Polen
Hotel
4-sterren
Hotelkamers
Nabij de
Oude Stad
Inclusief
Restaurant en fitnessruimte

Omschrijving

In Krakau, vlakbij de Stare Miasto (Oude Stad) bevindt zich het 4-sterren hotel MR6 (Mayera Rapaporta Aparthotel). MR6 is gelegen op de grens van de oude stad en de welbekende Joodse wijk Kazimierz. Het 4-sterren boetiek (apart) hotel biedt 46 luxe kamers, met alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf, een restaurant en een sportschool. Op de begane grond bevindt zich tevens een commerciële ruimte die verhuurd zal worden.

De Laris Hotel Group zal, met hun uitgebreide en lokale expertise, zorgdragen voor het opereren van het hotel.

Ligging

Het gebouw is gelegen op de grens van de oude stad en bekende wijk Kazimierz. Met het openbaar vervoer, restaurants, talloze barretjes, parken, attracties (o.a. Schindlers’s fabriek en Wawel kasteel) en de rivier de Vistula op loopafstand, een prachtige locatie in Krakau.

  • 46
    Hotelkamers
  • 1
    Commerciële ruimte
ul. Józefa Dietla 67, Krakau, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier