Projecten

Hotel Dietla

Krakau, Polen
Herontwikkeling
4-sterren
Hotelkamers
Nabij de
Oude Stad
Inclusief
Restaurant en fitnessruimte

Omschrijving

In Krakau, vlakbij de Stare Miasto (Oude Stad), werken wij aan de herontwikkeling van Dietla 67. Het van oudsher Joods hotel wordt verbouwd tot een nieuw 4-sterren hotel. Dietla 67 is gelegen op de grens van de oude stad en de welbekende Joodse wijk Kazimierz. Na de verbouwing biedt het hotel ruimte aan 46 (hotel)kamers, een restaurant en fitnessruimte. Op de begane grond bevindt zich tevens een commerciële ruimte die verhuurd zal worden.

The Laris Group zal, met hun uitgebreide en lokale expertise, zorgdragen voor het opereren van het hotel.

Afwerking hotelkamers

De kamers worden naar 4-sterren standaard opgeleverd.

Ligging

Het gebouw is gelegen op de grens van de de oude stad en bekende wijk Kazimierz. Met het openbaar vervoer, restaurants, talloze barretjes, parken, attracties en de rivier de Vistula op loopafstand, een prachtige locatie in Krakau.

  • 46
    Hotelkamers
  • 1
    Commerciële ruimte
ul. Józefa Dietla 67, Krakau, Polen

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier