Hotels

Hotel Cornelisz

Amsterdam, Nederland
Verhuurd
Boetiek
hotel
51 moderne
kamers
Toplocatie in
Amsterdam

Omschrijving

Op de hoek van de P.C. Hooftstraat en Hobbemastraat ligt het boutique hotel Cornelisz. Direct en centraal gelegen aan de meest luxueuze winkelstraat van Nederland en het wereldvermaarde Rijksmuseum en Van Goghmuseum op loopafstand, biedt het hotel een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam.

Ieder van de 51 moderne hotelkamers, op de bovenste 4 lagen met de entree op de begane grond, biedt een kijk op het nostalgische en authentieke Amsterdam uit de jaren 60 en 70, middels fotografische prints.

Vanaf januari 2015 mag Van der Vorm Vastgoed zich eigenaar noemen van het winkel-/hotelpand en heeft sindsdien het aanzien van het object verbeterd en de gevel gerestaureerd.

Op de begane grond is een flagship store van G-Star Raw gevestigd. Daarnaast bevinden zich diverse winkels van internationale modemerken in de buurpanden en is het centrum van Amsterdam (Leidsestraat en Kalverstraat) op loopafstand.

P.C. Hooftstraat 24, 1071 BX, Museumkwartier, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

Voor meer informatie over het hotel kunt u contact opnemen met onze verhuur manager.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier