Wooncomplexen

Hofnar - Gildebrink - Troubadour, Rhoon

Rhoon, Nederland
Ruime
achtertuin
Gezinsvriendelijke
buurt
Modern
met dorpskarakter

Omschrijving

Wilt u landelijk en ruimtelijk wonen maar wel in de buurt van de stad blijven? Bent u op zoek naar een woonhuis met meerdere slaapkamers en een tuin? Dan zit u goed in Rhoon!

Ligging

Als u dichtbij de stad wilt wonen middenin een agrarisch landschap dan is Rhoon uw antwoord. De Albrandswaard, het gebied waarin Rhoon ligt, wordt niet voor niets ‘de groene long’ van regio Rotterdam genoemd. Rhoon is een authentiek, historisch dorp wat omgeven is door uitgestrekte akkers, boomgaarden, weiden, sloten, kreken en plassen. Ten zuiden van Rhoon stroomt de Oude Maas waar u een tal van wandel- fiets- en vaarmogelijkheden heeft. U bent zo in de Rhoonse Grienden of het Valckesteynse bos.

De wijk Rhoon Noord is een echte gezinswijk met fijne woonhuizen, brede, autoluwe straten, speelplaatsen, plantsoenen en omgeven met water. Het is een wijk met traditionele, dorpse woningen die zorgen voor een vriendelijke, toegankelijke uitstraling. Op fietsafstand vindt u alle faciliteiten die u voorzien in uw behoeften: winkels, horeca, scholen, zorg, sport, natuur en goede verbindingen voor woon- en werkverkeer.

Details

Deze eengezinswoningen hebben een traditioneel, idyllisch voorkomen. Ze beschikken over 3 ruime slaapkamers, een open keuken, zolder met dakraam en een grote tuin, met hierin een aparte berging.

De woningen worden bij het leegkomen gelijk gerenoveerd en voorzien van een nieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur, een moderne toiletruimte op de begane grond en een gemoderniseerde badkamer met douchecabine en een 2e toilet. Tevens wordt er een laminaatvloer geplaatst op de begane grond alsmede op de 1e etage. Ook de plaatsing van een dakkapel of extra dakraam behoort tot de mogelijkheden. Parkeren kan voor de deur of in de openbare parkeervakken.

Bereikbaarheid

Rhoon heeft uitstekende verbindingen voor woon- en werkverkeer. Via hoofdweg N492 bereikt u snel rijksweg A15, die u binnen 15 minuten aansluiting geeft naar Rotterdam en verder naar Den Haag of Dordrecht. Met verschillende busverbindingen of de metro reist u direct naar het centrum van Rotterdam, Hoogvliet of Spijkenisse.

Hofnar / Gildebrink / Troubadour, 3161 LE / 3161 LC / 3171 LT, Noord, Rhoon, Nederland

Meer over dit complex

Dit complex wordt beheerd door onze partner MVGM. Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 010 - 229 47 00 of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier